Λειτουργία του προτύπου Α3

A3

Η επέκταση Α3  του προτύπου υδραυλικών ανελκυστήρων ζητά την ύπαρξη δυο βαλβίδων καθόδου σε σειρά για περισσότερη ασφάλεια. Η  λειτουργία των βαλβίδων πρέπει να ελέγχεται αυτόματα ώστε αν μια δεν λειτουργεί σωστά ο ανελκυστήρας να ακινητοποιηθεί μόνιμα μέσω της άλλης.

Κατά την κίνηση του θαλάμου ο πίνακας Β7 Α3 ενεργοποιεί την δεύτερη βαλβίδα καθόδου μισό δευτερόλεπτο πριν την βασική βαλβίδα καθόδου και την απενεργοποιεί μισό δευτερόλεπτο μετά την απενεργοποίηση της βασικής βαλβίδας καθόδου.

Η λειτουργία ελέγχου γίνεται αυτόματα κάθε εικοσιτρείς ώρες ή μετά από ορισμένο αριθμό κινήσεων επιλεγόμενο από μενού  σε εύρος 4à200.  Ο έλεγχος γίνεται πάντα στον κατώτερο όροφο και με τον θάλαμο σε ηρεμία για περισσότερο από ένα λεπτό. Η κάθε βαλβίδα ελέγχεται εξετάζοντας αν ανοίγοντας την άλλη  θα γίνει σύντομα κίνηση διόρθωσης. Ο έλεγχος γίνεται  στο διάστημα μεταξύ του πρώτου και του δέκατου λεπτού από την άφιξη στον όροφο για να είναι αρκετά φρέσκια η άφιξη και να μην γίνει φυσική διόρθωση από μακρά παραμονή. Η δοκιμή των βαλβίδων γίνεται χρησιμοποιώντας τα ασφαλιστικά της ζώνης διόρθωσης για να γίνει με ανοιχτή κλειδαριά.  Το αρνητικό αποτέλεσμα του ελέγχου οδηγεί σε ακινητοποίηση του ανελκυστήρα.

Ο έλεγχος διακόπτεται αμέσως με το άνοιγμα της πόρτας ή την απόδοση κλήσης για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

 Login   Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 5.0 · © 2000 - 2017 IPS Ltd · Όροι χρήσης