Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία BAK ιδρύθηκε το 1977 από τον Πασχάλη Γουνιώτη με αρχικό σκοπό την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστύρων. Η πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε στην συντήρηση βιομηχανικών αυτοματισμών τον ώθησε το 1987 να επεκτείνει την δραστηριότητα του στην κατασκευή ηλεκτρικών χειριστηρίων ανελκυστήρων.

Γρήγορα η εταιρεία καθιερώθηκε στην αγορά της Θεσσαλονίκης και με την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της απέκτησε πελάτες πανελλαδικά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή Ευρωπαϊκών, Βαλκανικών και Αραβικών χωρών.

Από το 1992 μέχρι και σήμερα η εταιρεία ΒΑΚ έχει υιοθετήσει τα ηλεκτρονικά συστήματα σαν κύριο εξοπλισμό των χειριστηρίων της, με ηλεκτρονικό διαλογέα στην αρχή και από το 1997 με πλήρη ηλεκτρονικό χειριστήριο.

Μετά από πολλά χρόνια στον τομέα των ανελκυστήρων, η εταιρεία μας παρέχει πιστοποιημένα προϊόντα και έχει αφοσιωθεί στην παραγωγή καινοτόμων συστημάτων ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της εποχής . Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψλής ποιότητας προϊόντα και υπυρεσίες με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Γιατί να μας επιλέξετε

Διαθέτουμε εμπειρία ετών

Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες και συνεχίζουμε, στοχεύοντας στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο λειτουργίας μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Προσφέρουμε ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα

Χάρη στην τεχνική ικανότητα των εργαζομένων και συνεργατών μας και στην θέληση μας να
υποστηρίξουμε τον επαγγελματία συντηρητή, παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα, εύκολα στη χρήση,
πιστοποιημένα και δοκιμασμένα χρόνια τώρα σε πολλά έργα.

Έχουμε ανταγωνιστικές τιμές

Πάντα δίπλα στον επαγγελματία συντηρητή, προσπαθούμε να προσφέρουμε το χαμηλότερο δυνατό
κόστος , διατηρώντας ,ωστόσο, την ποιότητα των προϊόντων μας αδιαπραγμάτευτη.